Door middel van het Sociaal Fonds heeft Archive-IT in het derde kwartaal van 2024 wederom gedoneerd aan verschillende goede doelen, mooie initiatieven en andere bijzondere acties. Deze donaties worden gerealiseerd door een deel van de winstuitkering die aan de kant wordt gezet door de medewerkers van Archive-IT zelf. Dit bedrag wordt dan verdubbeld door de directie van Archive-IT en gedoneerd aan verschillende doelen. Dit kwartaal hebben we diverse donaties gedaan, waar we u graag over vertellen!

Burger Bos

Het Burger Bos is een bos waarin bomen staan met een speciale betekenis. Iedereen kan een boom planten om een speciale gebeurtenis te vieren: de geboorte van een kind of kleinkind, een verjaardag, een huwelijk, een jubileum, een overlijden of om een levensmotto uit te drukken. Het bos ligt in het buurtschap Ronkenstein, in Reuver.

Schoolbusproject Herman Broerenschool

De Herman Broerenschool is een speciale school in Roermond voor kinderen van 4 tot 20 jaar met een ontwikkelingsachterstand. Leerlingen leren hier door praktijkervaring op te doen, zowel binnen als buiten de school. Via externe stages en werkprojecten in Midden-Limburg worden ze stap voor stap voorbereid op toekomstige werkplekken. Om de leerlingen veilig naar hun stage en werkproject te vervoeren, wil de school een schoolbus realiseren.

Amsterdam City Swim

Op zondag 8 september vond de Amsterdam City Swim plaats in de Amsterdamse grachten. Stichting Amsterdam City Swim streeft ernaar zoveel mogelijk gelden in te zamelen voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS. Ter ere van zijn tante, die overleden is aan ALS, zwom Bastin van Oers 2,1 km.

Het Oogfonds

Het Oogfonds werkt ambitieus aan een samenleving waarin blindheid en slechtziendheid niet meer voorkomen. Dit doen ze door steeds meer effectief, patiëntgericht, innovatief en veelbelovend wetenschappelijk onderzoek te financieren. Ook geven ze algemene voorlichting aan het Nederlandse publiek over oogziekten, met als doel een goede gezondheid van de ogen.

Ook ú mag goede doelen aandragen die een eenmalige donatie kunnen gebruiken. Deze worden door het Sociaal Fonds in behandeling genomen en wie weet kunnen wij helpen. Samen staan we sterk! Neem contact met ons op via sociaalfonds@archive-it.group

Inschrijven voor nieuwsbrief